26 oktoober 2017

Tuntud iduettevõtja hakkab tudengitele ettevõtlusteadmisi jagama

Ülane Vilumets  Foto: Erakogu

Eesti ühe edukama turismi-iduettevõtte Like a Local Guide asutaja Ülane Vilumets hakkab põhitöö kõrvalt Ettevõtluskõrgkooli Mainor lektorina noortele kogemusi jagama.

Ülane Vilumetsa sõnul õpetas ta seni tudengitele personaliplaneerimist ning nüüd ka ettevõtluse aluseid. “Peamine fookus on ikka oma firma, Like a Local Guide’i arendamine, kuhu investorid on usaldanud ligi pool miljonit eurot. Minu äritee oleks ilma praktilise taustata mentoriteta teistsugune ning teise tegusa inimese kogemusest õppimine võib aidata mitu aastat eesmärgile lähemale,” lisas Vilumets.

“Magistrikraad ettevõtluses pole takistanud mul oma äriteel omajagu tüüpvigu tegemist. Tugevate teoreetikute kõrval võiks olla palju rohkem praktilist õpet ja noori õppejõude, et koolielu värske ja põnevana hoida,” kutsus Vilumets ka teisi ettevõtjaid noori juhendama.

Lisaks Like a Local Guide’i loomisele on Ülane asutanud kolmes riigis tegutseva Tallinn Traveller Tours ekskursioonifirma, töötanud Uus Maa kinnisvarabüroo personalijuhina ja juhtinud meeskonda rahvusvahelises müügifirmas Southwestern Company.

Ülane Vilumetsal on ärijuhtimise bakalaureuse- ning magistrikraadid EBS-st, lisaks on ta õppinud Tallinna Ülikoolis antropoloogiat.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Kertu Karner
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112