• 17.11.17, 19:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Jorma Ollila alahindas Amazoni asutajat

Nokia eksjuht Jorma Ollila rääkis Helsingis seminaril esinedes oma esimesest kohtumisest Amazoni asutaja Jeff Bezosega ja sellest, et ta alahindas meest.
Jorma Ollila
  • Jorma Ollila Foto: Raul Mee
„Kohtusin esimest korda Jeff Bezosega aastal 2000, kui ta oli alustamas Amazoniga. Jeff veel märkis, et ai, sa polegi veel midagi tellinud ja näitas, kuidas tellimust teha,“ meenutas Ollila Kauppalehti vahendusel.
Ollila rääkis, kuidas Bezos selgitas toona väga kaasahaaraval viisil, kuidas Amazon saab kliendi eluaegsesse haardesse juba nelja-viie klikiga.
„Kui teil on võimalik kohtuda Jeff Bezosega, soovitan. See tasub ära. Mõtlesin toona, et ohoo, peaks tutvuma Amazoniga veidi lähemalt, kuid ei tabanud siis, et varsti hakkab Amazon müüma ameeriklastele isegi Whole Foodsi toitu ja nii edasi ja nii edasi,“ lausus Ollila.
Ollila tõdes seminaril, et USA on lasknud Amazonil, Google'il, Microsoftil, Facebookil ja Apple'il tõusta valitsevale positsioonile liiga kergesti. Ta lisas, et nimetatud tehnloogiahiiglaste ja paari Hiina hiiglase ülemvõim võib kasvada liiga ohtlikuks.
Allikas: Äripäev

Seotud lood

Uudised
  • 04.02.18, 16:57
Nokia näitas oodatust paremaid kvartalitulemusi
Võrguseadmeid müüv Nokia näitas oodatust paremaid kvartalitulemusi ning prognoosib kasumi taastumist aastaks 2020, kirjutab Reuters.
Uudised
  • 05.03.18, 15:26
Pilvekonverents 2018 peaesineja on Monica Lora Amazonist
Äripäeva teemaveeb ITuudised.ee on juba neljandat aastat järjest korraldamas pilvevaldkonnale pühendatud konverentsi Pilvekonverents 2018, mis sel aastal vaatleb laiemalt erinevaid võimalusi ja räägib rohkem pilvelahenduste kasutamise kogemustest. 15. märtsil koostöös digiteenuste agentuuriga ADM Interactive toimuv konverents toob kuulajate ette mitmeid välisesinejaid, kelle seast esimesena astub kuulajate ette Amazon Web Services lahenduste arhitekt Monica Lora.
Uudised
  • 10.12.17, 23:35
Amazon koputas ADMile õlale ja tuletas meelde
Oktoobri lõpus teatas ADM Hosting, et sai esimese Eesti ettevõttena Amazon Web Service partneriks. Ituudised uuris lähemalt mis selleks vaja teha oli ja mis see täpsemalt tähendab ning edasiste plaanide kohta ADM Hostingu ärisuuna juhilt Klemens Arrolt.
Uudised
  • 02.12.17, 18:24
BlackBerry kaotas Nokiale patendivaidluse
Kanada telefonitootja BlackBerry teatas reedel, et on sunnitud maksma Nokiale patendivaidluse kaotuse tõttu 137 miljonit dollarit, vahendas Reuters.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele