• 23.11.17, 22:05
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Netflix muutub aina populaarsemaks

GBH Insightsi analüütikud usuvad, et Netflixi aktsia võib lähiaastail märkimisväärselt tõusta, kuna striimimiskeskkonna originaalsisu muutub aina populaarsemaks, vahendas Äripäev.
Netflix muutub aina populaarsemaks
  • Foto: Pixabay.com
GHB tehnoloogiauuringute juht Daniel Ives ütles intervjuus CNBC-le, et Netflixil on praegu käsil mitmeid sarju, mis on juba populaarsed ameeriklaste seas ning saavad ka rahvusvaheliselt üha tuntumaks. Seetõttu näitavad GBH prognoosid, et aastaks 2020 on Netflixil 90-100 miljonit tellijat praeguse 60 miljoni asemel.
Ives märkis, et on eriti optimistlik Netlixi sarjade nagu “Crown 2” ja “Stranger Things 2” osas.
Sealjuures on Ives Netflixi hinnasihiks märkinud 235 dollarit, mis tähendaks praeguse seisuga umbes 20% suurust hinnatõusu.
Netflix on USA börsil tänavu üks suuremaid tõusjaid. Ettevõtte aktsia hind on sel aastal tõusnud pea 58% jagu. Võrdluseks, S&P 500 indeks on kerkinud 16% võrra.
Allikas: Äripäev
Autor: Pille Ivask, kaasautor

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele