6. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bikeep laieneb hoogsalt maailma eri paigus

Foto: Kuvatõmmis /bikeep.com/
Rattaparklate looja Bikeep laieneb peagi Bangkoki, Washingtoni ja Brüsselisse ning sel nädalal tullakse Eestis välja ka rakendusega, mille abil on võimalik broneerida koht jalgrattaparklas, kirjutas Geenius.

“Edu ja laienemine pole meie jaoks üllatusena tulnud. Oleme alati teadnud, et Bikeepi näol on tegu lahendusega, mis sobitub paljudele turgudele ja oleme järjest oma eesmärke täitmas. See on tegelikult alles algus,” sõnas ettevõtte juht Kristjan Lind, kes on Bikeepi peakontori kolinud San Franciscosse.

Igapäevaselt töötatakse 10-liikmelise meeskonnaga selle nimel, et olla maailma turvaliseim ja mugavaim jalgrattaparkla. Bikeepi parkimissüsteemil on ööpäevaringne klienditeenindus: kui keegi üritab jalgratast varastada, la?heb tööle alarm ja kohe saab signaali ka turvafirma.

Viimaste aastate arengute tulemusel saab peagi Bikeepi parklas laadida ka elektriratast. Ühtekokku on Bikeepil üle miljoni kasutaja ja 1000 parkimiskoha üle kogu maailma. 

Allikas: Geenius.ee 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755