• 15.12.17, 15:50
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Andmemajandus 2017 fotogalerii

12. detsembril toimus ärifoorum Andmemajandus 2017 "Kuidas andmetest väärtust luua?". Vaata fotogaleriid TTÜ IT Kolledžis toimunud sisukast teadmiste ja kogemuste vahetamise päevast.
Andmemajandus 2017 fotogalerii
  • Foto: Urmas Kamdron
Äripäeva teemaveebi ITuudised.ee poolt 12. detsembril korraldatud ärifoorumil Andmemajandus 2017 "Kuidas andmetest väärtust luua?" olid kõne all suurandmete analüütika, trendide, ärivõimaluste ja ka õigusraamistikuga seotud teemad. Suurandmete kasutusvõimalustest ja kogemuslugudest rääkisid erinevad teadurid, eksperdid ja ettevõtjad.
Galeriis on pilte kokku 93. Fotode autor Urmas Kamdron.
 
Andmemajandus 2017
93 fotot
  • Andmemajandus 2017 Foto: Urmas Kamdron

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele