Autor: ITuudised.ee • 19. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft Eesti otsib uut tegevjuhti

Foto: Microsoft Eesti
Praegune Microsoft Balti regiooni juht Hristo Manov hakkab lisaks Eestile, Lätile ja Leedule vastutama ettevõtte ärieesmärkide saavutamise eest ka Sloveenias, Horvaatias, Bosnia ja Hertsegoviinas ning Albaanias.

Kuigi Manovi töökoht jääb endiselt paiknema Eestis, on muudatuste tulemusena vaba Microsoft Eesti tegevjuhi positsioon, kuhu otsitakse inimest, kes aitaks klientidel saavutada rohkem, arendada Microsofti partnerite võrgustikku ning juhtida kohalikku meeskonda.

Hristo Manov hindab väga oma rolli Microsofti Balti regiooni juhina. “Väärtuslikud kogemused, mida olen Balti regiooni juhtides saanud, aitavad mul toetada digitaalse muundumise kasvu Aadria riikides. Mul on äärmiselt hea meel, et mulle on pakutud sellist suurepärast võimalust." Tema sõnul on Aadria regioon on nende jaoks oluline turg uute võimaluste ja säravate inimestega. "Ootan väga võimalust töötada meeskonnaga oluliste projektidega, mis toovad kaasa kasulikke muutusi meie partneritele ja klientidele,” ütles ta.

Hristo ühines Microsofti meeskonnaga 2016. aasta augustis Kesk- ja Ida-Euroopa äristrateegia juhina ning alates 2017. aasta aprillist juhtis kolme Balti riiki. Enne Microsofti töötas Hristo Avonis Lõuna- ja Ida-Euroopa regiooni juhina ning Kesk-Euroopa asepresidendina. Enne Avonisse liikumist oli ta Xerox´I Skandinaavia regiooni juht.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052