ITuudised.ee  • 19 detsember 2017

Microsoft Eesti otsib uut tegevjuhti

Foto: Microsoft Eesti

Praegune Microsoft Balti regiooni juht Hristo Manov hakkab lisaks Eestile, Lätile ja Leedule vastutama ettevõtte ärieesmärkide saavutamise eest ka Sloveenias, Horvaatias, Bosnia ja Hertsegoviinas ning Albaanias.

Kuigi Manovi töökoht jääb endiselt paiknema Eestis, on muudatuste tulemusena vaba Microsoft Eesti tegevjuhi positsioon, kuhu otsitakse inimest, kes aitaks klientidel saavutada rohkem, arendada Microsofti partnerite võrgustikku ning juhtida kohalikku meeskonda.

Hristo Manov hindab väga oma rolli Microsofti Balti regiooni juhina. “Väärtuslikud kogemused, mida olen Balti regiooni juhtides saanud, aitavad mul toetada digitaalse muundumise kasvu Aadria riikides. Mul on äärmiselt hea meel, et mulle on pakutud sellist suurepärast võimalust." Tema sõnul on Aadria regioon on nende jaoks oluline turg uute võimaluste ja säravate inimestega. "Ootan väga võimalust töötada meeskonnaga oluliste projektidega, mis toovad kaasa kasulikke muutusi meie partneritele ja klientidele,” ütles ta.

Hristo ühines Microsofti meeskonnaga 2016. aasta augustis Kesk- ja Ida-Euroopa äristrateegia juhina ning alates 2017. aasta aprillist juhtis kolme Balti riiki. Enne Microsofti töötas Hristo Avonis Lõuna- ja Ida-Euroopa regiooni juhina ning Kesk-Euroopa asepresidendina. Enne Avonisse liikumist oli ta Xerox´I Skandinaavia regiooni juht.

Jaga lugu:
Seotud lood
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Kertu Karner
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112