Autor: ITuudised.ee • 4. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas kuulutati välja aasta parim noor juht

Tele2 tegevdirektor Argo Virkebau
Foto: Raul Mee
Tallinna Direktorite Klubi andis Estonia teatris üle preemia “Noor Juht 2017”, kelleks kuulutati Tele2 Eesti tegevdirektor Argo Virkebau.

Tallinna Direktorite Klubi tegevdirektori Tõnis Laudi sõnul otsustas žürii Argo Virkebau kasuks põhinedes ettevõtte tugevatele majandusnäitajatele ning juhi rahvusvahelisele taustale ning heale mainele valdkonnas. “Telekommunikatsioon on ülimalt konkurentsitihe ja pidevalt muutuv valdkond, kus peab iga päev tegema julgeid ja kiireid otsuseid,” ütles Laud.

“Nominatsiooni eesmärk on tunnustada säravate noorte tippjuhtide väärtusliku rolli ühiskonnas,” lisas Laud.

Argo Virkebau sõnul täidavad telekomifirmad suurt tükki infoühiskonna arendamisel ning inimeste, ettevõtete ja masinate ühendamisel. “Selleks, et teistest eristuda ja olla edukas, tuleb võtta riske. Kui ma vaatan tagasi oma 11le aastale Tele2s, siis kahetsen olukordi, kus me ei võtnud riski ja olen õnnelik nende sündmuste üle, kus me seda tegime,” ütles Virkebau.

Argo Virkebau on töötanud Tele2s finantsjuhi ja tegevdirektorina kokku 11 aastat. 300 töötajaga ettevõtte 2016. aasta käive oli 72 miljonit eurot.

Tallinna Direktorite Klubi annab välja Noore Juhi preemiat alates 2013. aastast. Preemia kandidaatideks võib esitada kuni 40-aastaseid Eesti tippjuhte.

Tallinna Direktorite Klubi on asutatud 1990. aastal pealinna ettevõtete juhtide poolt. Käesoleval ajal koondab klubi 72 tänast või endist tippjuhti, kes juhivad valdavalt Tallinnas või Harjumaal tegutsevaid ettevõtteid.

2016 aastal võitis Noore Juhi preemia AS Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474