Autor: ITuudised.ee • 10. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajakiri Global Finance valis SEB digitaalsed lahendused Kesk- ja Ida-Euroopa parimateks

2017. aasta lõpus Londonis toimunud digitaalpanganduse konverentsil ja auhinnatseremoonial kuulutas Global Finance välja maailma parimate digitaalsete pankade auhinnad. SEB pälvis tunnustuse parima ettevõtetele ja institutsioonidele teenuseid pakkuva digitaalse pangana Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnas.

Võitjate väljavalimiseks hinnati nende veebiklientide ligimeelitamise ja teenindamise strateegia tugevust, digipakkumiste klientideni viimise edukust, veebiteenuste kliendibaasi kasvu, pakutavate toodete valikut, tõendeid digialgatustest saadud reaalsest kasust ning pankade veebilehe kujundust ja toimivust.

SEB Balti digitaalse strateegia juhi Ragnar Toomla sõnul on SEB seadnud sihiks tagada jätkusuutlik äriareng ja täiustada oma ärikeskkonda ning suunata oma kliente uusi digitaalseid teenuseid kasutama. "Sel aastal oleme kasutusele võtnud terve rea uusi digitaalseid tooteid ja teenuseid, näiteks uuendatud mobiilirakenduse, videokohtumise võimaluse, Smart-ID, samuti lükkasime hoo sisse avatud panganduse projektile. Meie kliendid on need teenused kasutusele võtnud ja see näitab selgelt, et digitaalsed teenused jätkavad oma tugevat kasvutrendi," lausus Toomla ja lisas, et palju tegevusi on veel planeerimisjärgus.

Ajakirja Global Finance maailma parimate digitaalsete pankate auhinnad jagatakse välja nende pankade vahel, mis on auhinnale kandideerimiseks avalduse esitanud. Tänavu pani end kirja peaaegu 300 eri panka üle kogu maailma.

Žüriisse kuulusid esindajad maailma juhtivast konsultatsiooni-, tehnoloogia- ja allhankelahendusi pakkuvast ettevõttest Infosysist. Žürii hinnangute alusel tegid lõpliku valiku ajakirja Global Finance toimetajad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755