Autor: ITuudised.ee • 22. jaanuar 2018

Eesti Gaasi IT-juhiks saab Ain Rasva

Ain Rasva
Autor: Eesti Gaas

Tänasest alustab Eesti Gaasi IT-juhina tööd Ain Rasva, kes viimased 20 aastat töötas SEB pangas, neist viimased 15 aastat IT valdkonna juhina.

„Mul on väga hea meel, et meiega liitub väga kogenud IT-juht, kes on suutnud edukalt käima lükata mitmeid olulisi ja keerulisi IT süsteeme,“ sõnas Eesti Gaasi juhatuse esimees Ants Noot. „Viimaste aastate jooksul on ootused Eesti Gaasi IT-le nii klientidelt kui ka meie töötajate poolt hüppeliselt kasvanud. Seega on meil vaja juurde jõudu ja kogemust, et nendele ootustele vastata,“ lisas Noot.

Rakendusmatemaatiku haridusega Rasva on muuhulgas kaks aastat jaganud oma kogemusi Lätis, juhtides SEB panga sealset IT osakonda.

„Pärast pikka aega ühes ettevõttes töötamist soovin uue väljakutsena oma teadmistega aidata kaasa Eesti Gaasi IT arengule,“ sõnas Rasva. „Minu jaoks on tegemist põneva sektoriga. Usun, et saan oma senisest karjäärist kaasa võtta kogemuse ja kindluse, et panustada Eesti Gaasi klientide rahulolu tõstmisse ning ettevõtte siseste IT lahenduste täiustamisse,“ lisas ta.

AS Eesti Gaas on energiafirma, mille tuumtoode ja -kompetents on maagaas, mida pakutakse torugaasi, surugaasi (CNG) ja veeldatud maagaasina (LNG) nii kütteks, tööstussisendiks kui transpordikütuseks. Eesti Gaas müüb ka elektrit nii era- kui ka äriklientidele.

 

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112