Autor: ITuudised.ee • 12. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti parimate tööandjate esiviisikus kaks tehnoloogiafirmat

Eesti Energia IT-juht Agnes Roos
Eestlased soovivad enim töötada Eesti Energias, selgus CV-Online´i värskes uuringus TopTööandja. Enam kui 1500 vastajaga uuringus mahtusid esiviisikusse veel Telia, Tallink, Skype ja Swedbank.

CV-Online´i turundusjuhi Rain Resmeldt Uuseni sõnul peavad Eesti töötajad head palka oluliseks, kuid ainuüksi sellest enam ei piisa. „Rohkem kui kunagi varem eeldavad töötajad tööandjalt ka head tööõhkkonda, häid töötingimusi ja tasemel juhtimist. Töötajate motivatsiooni ja töörahuloluga peab arvestama iga tööandja, kasvõi häda sunnil, sest terav tööjõupuudus ei jäta muud võimalust,“ lisas ta.

„Kõige ihaldusväärsemaks tööandjaks valitud Eesti Energia juures hinnati kõrgelt nii ettevõtte konkurentsivõimelist palgataset, aga ka ettevõtte head mainet ja karjäärivõimalusi,“ selgitas Uusen. 

Eesti Energia personalidirektori Tiina Drui sõnul tulevad neile tööle inimesed, kes soovivad oma töös midagi suurt ära teha. „Tahame olla energeetika valdkonna liider ja meie juures väljakutseid jagub. Vajame pühendunud ja oma valdkonnas parimaid töötajaid ning seetõttu pöörame töötajaskonna arendamisele ja järelkasvule suurt tähelepanu,“ märkis Drui.

1500 vastajaga uuringus TopTööandja selgitas CV-Online välja Eesti parimad ja halvimad tööandjad, aga ka olulisimad põhjused selliste hinnangute taga. „Ka halvimate tööandjate edetabelist selgub tööandjate jaoks väga oluline järeldus: halvimate TOPpi ei jõudnud ettevõtted mitte niivõrd väikese palga, vaid halva suhtumise pärast töötajaisse,“ rõhutas karjääriportaali turundusjuht Rain Resmeldt Uusen. 

Karjääriarenguleht CV-Online on 21aastase kogemusega Eestis asutatud internetipõhine värbamisettevõte ja tööportaal, mis tegutseb ka Lätis-Leedus. CV-Online kuulub maailma suurimasse värbamisettevõtete gruppi monster.com.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755