Autor: ITuudised.ee • 13. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia laseb endale Tartusse maja ehitada

Foto: Andres Haabu
Kinnisvaraarendaja Fausto Capital asub Teliale Tartusse Turu tänava äärde ehitama uut kolmekorruselist ärihoonet, mille kahele ülemisele korrusele kolib Telia Tartu esindus.

Telia hoone valmib järgmise aasta kevadeks. Esimesele korrusele tulevad mitmed teenindus- ja kaubandusettevõtted ning need koostöölepingud on hetkel sõlmimisel.

„Meil on väga hea meel, et juba õige pea saavad ka meie Tartu kolleegid tööle asuda moodsas tegevuspõhises kontoris, mis järgib oma olemuselt Tallinna peakontori stiili. Tänastes Telia Tartu kontorites töötab 130 inimest, kes kõik juba huviga uut ja moodsat töökeskkonda ootavad,“ ütles Telia Eesti haldusosakonna juhataja Mari-Liis Vihul.

„Lisaks on uus kontor kavandatud teadmisega, et tulevikus töötab seal tänasega võrreldes mõnikümmend inimest enam,“ märkis ta.

Fausto Capitali juhatuse liikme Sven Mihailovi kinnitusel tuleb ärimaja hästi ligipääsetavale tänavale ning on hea ühistranspordiühendusega.

Telia uue maja suletud netopind on 3423 ruutmeetrit. Selle juurde kuulub parkimisplats maja ees ning ka majaalune parkla. Ehitustööde alguseks on planeeritud aprill 2018.

Fausto Capitali portfelli kuulub üle 58 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle saja miljoni euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755