Autor: ITuudised.ee • 3. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DPD Eesti panustab uude tehnoloogiasse

DPD tegevjuht Rainer Rohtla
Foto: Raul Mee
Kullerfirma DPD Eesti panustab tänavu uude tehnoloogiasse, et muuta pakkide vedu ja kättesaamine efektiivsemaks ning mugavamaks.

„Veel sellel aastal hakkavad kõik meie kullerid kasutama uusi skännereid ja tipptasemel tarkvaralahendust. Äriklientidele oleme arendamas uut kaasaegset tellimiskeskkonda, mille analoogi saavad erakliendid juba kasutada ja mis on ka väga positiivselt vastu võetud,“ ütles DPD tegevjuht Rainer Rohtla.

DPD Eesti mullune käive tõusis 11 protsenti, 20,6 miljoni euroni. Kokku käsitleti Eestis 3,75 miljonit pakki.

Rohtla sõnul teeb rõõmu, et e-kaubanduse valdkond on Eestis hoogsalt arenemas. „Toimetasime Eesti Pickup-pakiautomaatide ja pakipoodide võrgustiku kaudu klientideni pea 80% rohkem pakke kui aasta varem ning ka kodumaiste e-poodide Eestist välja saadetavate kaupade mahud kasvavad edukalt,“ sõnas ta.

DPD Eesti annab tööd 127 inimesele. Euroopas on DPD grupp nr 2 rahvusvahelise pakiveoteenuse pakkuja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755