5. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalle Tammemäe taas IT Kolledži juht

Foto: Pille Kallas, TTÜ halduskorralduse eriala lõpetaja
2. aprillist 2018 on TTÜ IT Kolledži direktorina ametis dotsent Kalle Tammemäe.

Kalle Tammemäe oli aastatel 2000-2010 Eesti Infotehnoloogia Kolledži rektor, seejärel aastatel 2011-2013 Tallinna Tehnikaülikooli õppeprorektor. Ta on aastaid töötanud TTÜ infotehnoloogia teaduskonna õppejõuna ning on ka praegu teaduskonna arvutisüsteemide instituudi dotsent.

Kalle Tammemäe on Tallinna Tehnikaülikooliga tööalaselt seotud alates 1981. aastast, kui lõpetas Tallinna Tehnikaülikoolis arvutitehnika eriala ning omandas süsteemiinseneri diplomi. 1997. aastal lõpetas Tammemäe TTÜ doktorantuuri. 2008. aastal pälvis Kalle Tammemäe Eesti Vabariigi Presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi tunnustamaks tema panust Eesti Infotehnoloogia Kolledži käivitamisel.

Kalle Tammemäe CV ja erialased publikatsioonid Eesti Teadusinfosüsteemis.

Kuni 2. aprillini täitis TTÜ IT Kolledži direktori ametikohustusi dotsent Peeter Lorents, kes jätkab TTÜ IT Kolledži õppejõuna ning jääb vastutama kolledži kõrgetasemelise väliskoostöö eest. Peeter Lorentsi töö üheks oluliseks tulemuseks oli TTÜ ja IT Kolledži liitumise edukas elluviimine.

Direktori tööülesanded on tähtajatu iseloomuga. Direktor kannab vastutust kolledži õppe- ja arendustegevuse eest ning korraldab kolledži igapäevast finants- ja haldustegevust.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755