Autor: ITuudised.ee • 6. aprill 2018

Algab digiehituse arendusnädalavahetus

Autor: Picabay

Digitaalehituse klaster ja Garage48 korraldavad 6.-8.aprillini tehnikaülikoolis rahvusvahelise ehituse digitaliseerimise arendusnädalavahetuse, kus eksperdid, insenerid, disainerid, tarkvaraarendajad, andmeanalüütikud ja turundajad töötavad 48 tunni jooksul välja sektori efektiivsust tagavad lahendused.

Osalejatel on võimalus katsetada uute ideedega ning saada mentorlust oma ala tippspetsialistidelt, lisaks antakse osalejaile ligipääs erinevatele valdkonnapõhistele andmebaasidele.

Korraldajate teatel on oodatud lahendused, mis tegelevad asjade interneti (IoT), virtuaalreaalsuse, AI, droonide, 3D mudeldamise, parameetrilise disaini ja teiste digiinnovatsioooni poolt pakutavate võimalustega.

Garage48 Digital Construction Hackathon algab täna kell 17.30 ideede esitlemisega ning lõpeb pühapäeval, kui kell 20 tunnustatakse silmapaistvamaid meeskondi, kes 48 tunni jooksul on kõige edukamalt arendanud töötava prototüübi. Žürii kuulutab välja võitja ning jagatakse eriauhindu.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112