Autor: ITuudised.ee • 6. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab digiehituse arendusnädalavahetus

Foto: Picabay
Digitaalehituse klaster ja Garage48 korraldavad 6.-8.aprillini tehnikaülikoolis rahvusvahelise ehituse digitaliseerimise arendusnädalavahetuse, kus eksperdid, insenerid, disainerid, tarkvaraarendajad, andmeanalüütikud ja turundajad töötavad 48 tunni jooksul välja sektori efektiivsust tagavad lahendused.

Osalejatel on võimalus katsetada uute ideedega ning saada mentorlust oma ala tippspetsialistidelt, lisaks antakse osalejaile ligipääs erinevatele valdkonnapõhistele andmebaasidele.

Korraldajate teatel on oodatud lahendused, mis tegelevad asjade interneti (IoT), virtuaalreaalsuse, AI, droonide, 3D mudeldamise, parameetrilise disaini ja teiste digiinnovatsioooni poolt pakutavate võimalustega.

Garage48 Digital Construction Hackathon algab täna kell 17.30 ideede esitlemisega ning lõpeb pühapäeval, kui kell 20 tunnustatakse silmapaistvamaid meeskondi, kes 48 tunni jooksul on kõige edukamalt arendanud töötava prototüübi. Žürii kuulutab välja võitja ning jagatakse eriauhindu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052