Autor: ITuudised.ee • 6. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebooki aktsia hakkas tõusma

Foto: Pixabay
Facebook tõi kolmapäeval välja, kuidas sotsiaalmeedia kasutajate privaatsus on ettevõtte nõrga andmepoliitika tõttu ohus. Nüüd tundub investoritele, et halvad uudised on otsa saanud, kirjutab Bloomberg.

Nimelt rääkis Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg, et andmeskandaal pole nende äri märkimisväärselt mõjutanud. Lisaks sellele oli kampaania #DeleteFacebook väga minimaalse ulatusega.

Deutsche Banki analüütik Lloyd Walmsley kirjutas, et tegevjuhi kommentaarid viitavad sellele, et hullem on tõenäoliselt möödas. Facebooki aktsia on täna New Yorgi börsi eelturul kallinenud 3,6 protsenti, 160,67 dollarini.

Maailma suurim sotsiaalmeediafirma teatas, et võtab kasutusele uue andmepoliitika, parandab Facebooki kasutustingimusi, ning tunnistas, et saab inimeste poolt sõnumirakenduses saadetavaid linke ja pilte skaneerida.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755