Autor: ITuudised.ee • 23. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helmes kasvatas käivet 26,1 miljoni euroni

Jaan Pillesaar
Foto: Urmas Kamdron
Eesti ühe suurema tarkvarafirma Helmese käive kasvas 2017. aastal 17,6 protsenti 26,1 miljonini. Ettevõte puhaskasum suurenes 3,3 miljoni euroni.

Helmese juhi Jaan Pillesaare sõnul oli 2017. aasta ettevõttele taas kõigi aegade edukaim. “Võitsime Skandinaavia, peamiselt Norra ja Rootsi turgudelt mitu suurt võtmeklienti ja laiendasime tegevust Aasias,” ütles Pillesaar.

“Eelmisel aastal liitus Helmesega üle 80 uue tarkvaraeksperdi ning ettevõtte töötajate arv ületas 300 piiri. Kui paljude tehnoloogiafirmade jaoks on peamine investeering toote ehitamine ja turundus, siis Helmese jaoks on peamine investeering inimeste kaasamine, koolitamine ja õnnelikuna hoidmine. Meie kõige olulisem juhtimispõhimõte on, et Helmesega seotud inimesed oleksid pikaajaliselt õnnelikud ja oma tööeluga rahul,” lisas Pillesaar.

Ka 2018 tuleb Helmesele kasvuaasta. “Lisaks jätkuvale orgaanilisele laienemisele plaanime omandada osalusi ka teistes tarkvaraettevõtetes,” lisas Pillesaar. “Kuna Helmese tegevusmudel on oma häid tulemusi maailmaturul tõestanud, siis järgmine loogiline samm on seda mudelit kasvatada, jagada teadmisi võimalikult paljude teiste inimeste ja ettevõtetega,” sõnas Pillesaar.

Eesti suuruselt teise tarkvarafirma Helmese tuntumad kliendid on rahvusvahelised organisatsioonid ja ettevõtted, näiteks OECD, Kühne+Nagel, DNB, Telia Company, SEB, Solera Inc.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755