Autor: ITuudised.ee • 26. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telefonimüügi lõpetav Tele2 loob 40 töökohta

Tele2 tegevdirektor Chris Robbins
Foto: Janika Kuusik, Telia Eesti personaliüksuse direktor
Tele2 otsustas alates mai lõpust loobuda soovimatute müügikõnede tegemisest ja loob ligi 40 uut töökohta, et olemasolevaid kliente kiiremini ja personaalsemalt teenindada.

Hiljuti Kantar Emori läbiviidud uuringu kohaselt on kaks kolmandikku eestlastest saanud viimaste kuude jooksul müügikõnesid ning 85% suhtub neisse negatiivselt.

Tele2 tegevdirektori Chris Robbinsi sõnul näitavad küsitlused selgelt, et enamus inimesi ei taha ettevõtetelt soovimatuid müügikõnesid saada. „Ka selgus Kantar Emori uuringust, et enam kui kaks kolmandikku eestlastest tegelikult ootab, et riik aitaks neil soovi korral jäädavalt „spämmikõnedest“ loobuda. Kuna riigil pole see reguleerimine seni õnnestunud, siis võtsime vastu otsuse ise esimesena inimeste tülitamine ära lõpetada,“ rääkis ta.

„Praegu toimub telekomisektoris uute klientide värbamine peamiselt telemarketingi abil, mis tähendab, et helistatakse pidevalt teiste operaatorite numbreid läbi. Leian, et selline poliitika ei mõju hästi klientidele ega turule üldiselt,“ lisas Robbins.

Tele2 Eesti juhi sõnul tunnevad siinsete telekomifirmade kliendid tihti, et neid jäetakse unarusse ning hea pakkumise saavad vaid uued kliendid. „Suuname edaspidi põhiressursi oma klientidele ja tahame, et esmajärgus oleksid õnnelikud just nemad,“ kinnitas Robbins.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052