Autor: ITuudised.ee • 27. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 loobub paberlepinguist

Tele2 esindus.
Foto: Veiko Tõkman
Lisaks suurematele pankade läheb aprilli lõpust esimese telekomifirmana Tele2 kõigis kontorites üle paberivabale lepingute sõlmimisele ja plaanib sellega kokku hoida aastas 1,2 miljonit lehte paberit.

Tele2 müügi- ja turundusdirektori Kristjan Seema sõnul muutub lepingu sõlmimine esinduses kiiremaks, sest paberite füüsilisele allkirjastamisele ja printimisele aega ei kulu. „Soovi korral saab inimene endiselt lepingu esinduses välja printida, allkirjastada ja endaga kaasa võtta,“ lisas ta.

„Samas on edaspidi võimalik käituda ka loodussäästlikult ning allkirjastada leping nutipliiatsiga tahvelarvuti ekraanil. Allkirjastatud lepingud lisatakse iseteenindusse ning saadetakse koheselt kliendi e-postile, kus seda on hiljem soovi korral lihtne üles leida,“ kirjeldas Seema.

Tele2 klientide ja esinduste töötajate tagasiside digitaalse allkirjastamise võimalusele on tema sõnul olnud positiivne.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052