Autor: ITuudised.ee • 2. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlane eelistab musta nutitelefoni

Pildistamine nutitelefoniga.
Foto: Raul Mee
Eestlased eelistavad musta värvi nutitelefone, kuid populaarsed on ka kuldne ja sinine värvitoon, näitab Eesti sideettevõtete müügistatistika.

„Must värv on olnud Elisas läbiaegade kõige populaarsem ja teiste värvide eelistus kõigub vastavalt tootjate poolt turule toodud uute värvidega,“ lausus Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann.

„Näiteks kuldset värvi telefone, mida pakuvad peaaegu kõik tootjad, on kliendid eelistanud alates selle saabumisest. Sinine värv on märksa uuem ja see on kiirelt saanud populaarseks, aga seda pakuvad hetkel vähesed nagu Huawei ja Samsung,“ lisas ta.

Tele2 teatel näitavad ka müüginumbrid, et ostjate seas on kõige populaarsemad klassikalised mustad ja kuldsed telefonid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755