Autor: ITuudised.ee • 8. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

President annab Youtube´is tunni tuhandetele õpilastele

President Kersti Kaljulaid.
Foto: Andres Haabu
Reedel annab president Kersti Kaljulaid e-külalistunni MTÜ Tagasi Kooli projekti 100 e-külalistundi raames, tehes seda Youtube´is otseülekandena.

Tunnis räägib president teemal „Eesti 25 aasta pärast: töö, haridus, eesti keel“. Lisaks vastab Kaljulaid õpilaste küsimustele. Sajad koolid on juba registreerunud, õpetajad jõuavad oma klassi veel kirja panna.

„See on kogu maailma mõistes väga eriline, et president saab anda korraga külalistunni kõikide Eesti koolide õpilastele, ükskõik, kus riigis nad parasjagu ka ei asu. Tundi on registreerunud koolid nii Eestist, Soomest kui ka Luksemburgist,“ ütles MTÜ Tagasi Kooli juht Teibi Torm.

Kokku toimub 9.-11. mail kümme 45minutilist e-külalistundi, millest võtab osa 16 000 õpilast Eesti ja ka väliseesti koolidest.

„E-külalistundide võlu on veel see, et kõik loengud on veebis üleval ja neid saab ka edaspidi väärtuslike õppematerjalidena kasutada,“ sõnas riigikantselei EV100 programmi juht Maarja-Liisa Soe.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755