Autor: ITuudised.ee • 4. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google´i buss peatub täna Tallinnas

Google´i arendajate buss peatub täna Tallinnas.
Foto: Google
Läbi Euroopa reisiv Google´i arendajate tiimi buss peatub täna keskpäeval Tallinnas Tehnopolis, et kohtuda kohalike arendajatega ning tutvustada Google´i poolt arendajaile ja iduettevõtteile loodud programme.

Google´i ekspertide korraldatavates töötubades saab muuhulgas teada, kuidas Androidi platvormi abil luua nutikaid lahendusi ning kuidas toimib masinõpe läbi Tensorflow. Lisaks on võimalus kohtuda Google´i arendusmeeskondadega, kes selgitavad kuidas kaasa lüüa Google´i kommuunides.

Google´i värvides buss sõidab läbi kümne riigi ning peatub 14 linnas. Tuuribuss külastab ülikoole ja teadusparke.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052