Autor: ITuudised.ee • 7. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 sai Baltikumis uue ärikliendimüügi juhi

Tele2-ga liitus pikaaegse rahvusvahelise telekommunikatsioonivaldkonna kogemusega Christopher R. Traggio, kellest saab uus Tele2 Baltikumi ärikliendimüügi juht.
Christopher R. Traggio
Foto: Tele2

“Me töötame kõvasti selle nimel, et pakkuda oma klientidele lahendusi, mis aitavad neil saavutada oma ärilisi eesmärke. Seega on meil hea meel, et tiimiga liitus ärikliendimüügi juhina sedavõrd tugeva valdkonna kogemusega inimene,” ütles Tele2 Grupi asepresident Guillaume van Gaver.

“Ma olen ootusärevuses, et saan liituda Tele2-ga, mis selgelt mõtleb kastist välja ja tahab leida parimad lahendusi äriklientidele,” ütles Christopher R. Traggio, Tele2 Baltikumi uus ärikliendimüügi juht.

Enam kui kümme aastat erinevatel ametitel töötanud Christopher R. Traggio on nõustanud suuri Euroopa operaatoreid ja aidanud neil edukalt ellu viia müügi, turunduse ja klienditeeninduse projekte. Oma ettevõttega BreakAway Solutions on ta loonud ja juhtinud enam kui 50 projekti 13 erinevas riigis.

Ta töötas kuus aastat Orange grupis, kus ta tegutses tütarettevõtetes üle Euroopa ning hiljem kutsuti tööle Ühendkuningriigi tütarettevõttesse EE, mis on UK suurim mobiilioperaator. Lisaks sellele on Christopher olnud ühe maailma suurima telekommunikatsiooniettevõtte AT&T asepresident.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755