Autor: Indrek Kald • 18. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa tutvustab kaugtööd pop-up välikontoreis

Kaugtöö Ülemiste Citys välikontoris.
Foto: Elisa
Kaugtöö eestvedaja Elisa tutvustab suvel mitmel pool Tallinnas välikontoreis värske õhu käes töötamist.

Eelmisel nädalal tehti välikontoriga algust Ülemiste City kogukonnapäeval ärilinnaku rohelisel muruplatsil.

Välikontor annab Elisa personalijuhi Kaija Teemägi sõnul inimestele võimaluse proovida, kuidas on tööd teha asukohast sõltumatult. "Tänavu on meil plaanis teha kokku neli välikontorit üle Tallinna, et võimalikult palju erinevaid ettevõtteid ja töötajaid saaks positiivse kaugtöö kogemuse," kinnitas ta.

Elisa on võtnud kasutusele mitmeid uudsete tööviiside meetodeid kaugtööst ajatöö erinevate vormideni. Sealhulgas kuuetunnised tööpäevad esindustes ning neljapäevased töönädalad telemüügis.

"Kui alustasime kaugtöö juurutamisega Elisas, saime üksjagu tagasisidet teistelt ettevõtetelt, et see on töötajaid vägagi motiveeriv ja vahva võimalus, kuid meil seda kahjuks teha ei saa," meenutas Teemägi. "Kui pole võimalik teha kaugtööd, on võimalik teha ajatööd ning nii olemegi vastavalt töö iseloomule töömetoodikasse sisse toonud ka lühema tööpäeva või töönädala võimalused," selgitas ta.

Elisa pop-up välikontoreis saab töötada juulis ja augustis Tallinna eri paigus. Mobiilse internetiga varustatud välikontorid on avatud kõigile linlastele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052