Autor: Indrek Kald • 12. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CERT-EE otsib seirespetsialisti

CERT-EE juht Tõnu Tammer.
Foto: RIA.com Marketplaces OÜ
Riigi tasandil andmeturbega tegelev CERT-EE soovib palgata seirespetsialisti, kandideerijale tuleb kasuks riigisaladuse loa olemasolu.

Lehel cv.ee avaldatud töökuulutuse kohaselt on seirespetsialisti tööülesanneteks muuhulgas infoturbe intsidentide monitoorimine ja käitlemine, riigivõrgu ja RIA teenuste monitoorimine ja intsidentide lahendamine koos partneritega.

Töösoovijalt eeldatakse teadmisi infosüsteemide alustest, arvutivõrkude kasutamisest, vähemalt üheaastast IT-alast töökogemust või IT-hariduse omandamist, head inglise keele oskust jms.

Kasuks tuleb lisaks riigisaladuse loale rahvusvaheline töökogemus ja Eesti avaliku halduse ning riigi infosüsteemi toimimise tundmine.

Riigi Infosüsteemi Amet pakub omalt poolt kaasaegset töökeskkonda ja väga kogenud kolleege valdkonnas, kus Eesti on maailmas liidrite seas.

29. juunil 2015 tööd alustanud seiremeeskonna peaülesanne on jälgida siinset küberruumi. Iga päev reageeritakse ka toimuvatele rünnetele ja ründekatsetele. Juuni lõpu seisuga oli CERT-EE seiremeeskond käsitlenud sel aastal 7537 juhtumit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755