Autor: Indrek Kald • 16. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa lisas pakettidesse reisikindlustuse

Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann.
Foto: Elisa
Alates tänasest pakub Elisa uute nutipakettidega Eestis esmakordselt ühe kuutasu eest sideteenust, Mobiil-IDd ja aastast reisikindlustust tervele perele.

"Klientide tagasisidest selgub, et reisides muretsetakse kõige rohkem turvalisuse ja tervise pärast, kuid sellest olenemata ei sõlmita tihti välismaale minnes reisikindlustust või peetakse selle sõlmimist ebamugavaks," selgitas Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann.

Reisimise osas oleme tuginenud oma klientide tagasisidele ja roamingu tarbimine kinnitab, et eestlane armastab reisida aastas rohkem kui kaks korda, lisas ta.

Esmakordselt on Elisa uutes nutipakettides ühe kuutasu eest sees reisikindlustus, mis kehtib automaatselt tervele perele ja üle kogu maailma. Kindlustusteenuse pakkuja on Compensa Vienna Insurance Group.

Kindlustus katab ära meditsiiniabi, reisitõrke, pagasikindlustuse, õnnetusjuhtumikindlustuse ja talispordi õnnetuste kindlustuse. "Enne reisi lisapabereid või avaldusi täitma ei pea ja nii oled muretult õnnetuste eest kaitstud ka kiirete välisvisiitide puhul," sõnas Ploomann.

Seoses möödunud aastal jõustunud Euroopa Liidu rändlusteenuse regulatsiooniga on Elisa klientide andmesidekasutus välismaal massiliselt tõusnud. Uute nutipakettidega pakub klientidele varasemast suuremaid andmesidemahte nii Eestis, Põhjamaades kui mujal Euroopas.

Lisaks sisaldavad uued nutipaketid nüüdsest ka tasuta Mobiil-ID teenust. Uutes pakettides on M-ID sõnumid Euroopa-siseselt lisatasuta.

1000 töötajaga Elisa Eesti ASi siht on saada suurimaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks Eestis. Elisa pakub mobiilside, interneti püsiühenduse ja TV-teenuseid ning võrgu- ja IT infrastruktuurilahendusi. Ettevõtte käive oli mullu 157,9 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474