Autor: Indrek Kald • 17. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa tõusis TV-teenuste turuliidriks

Elisa teleteenus Elisa Elamus on Eestis kõige levinum.
Foto: pixabay.com
Selle aasta esimese kvartali seisuga on teleteenuste kasutajate arvult turuliider Eestis Elisa, kes veel aasta eest oli Teliaga samal tasemel.

Tehnilise järelevalve ameti värske statistika alusel oli Elisal märtsi lõpus tasuliste meediateenuste (kaabellevi, IPTV ja üle õhu TV) kliente 202 000, Telial 199 000, STV-l 86 000 ning teistel operaatoritel 13 000. Kokku on Eestis tasuliste meediateenuste kasutajaid 459 865.

Ameti statistika kohaselt on Elisa teleklientide arv aastaga kasvanud 25 000 kliendi võrra. Eelmise aasta esimese kvartali lõpus oli Telial ja Elisal kliente 177 000, STV-l 88 000 ning teistel 12 000.

"Kõik, mis telekast tuleb, on leitav temaatiliste maailmade alt – Filmimaailm, Spordimaailm ja Lastemaailm. Lisaks pakub Elisa Elamus järelvaatamise, otsingu, äppide kasutamise ning interneti võimalusi," selgitas Elisa juhatuse liige, erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu.

Elisa pakub enam kui 200 telekanalit ja baaspakette, millele saab lisada ka valikkanaleid. Teleteenus on kättesaadav üle õhu ja kaabli ning populaarsemaid kanaleid saab jälgida ka nutiseadmes või veebis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755