Autor: Indrek Kald • 20. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pajos: Telia jätkab suuri investeeringuid

Telia Eesti uueks juhiks sai juulis Robert Pajos.
Foto: Janika Kuusik, Telia Eesti personaliüksuse direktor
Telia Eesti juhi Robert Pajose sõnul lubavad tugevad majandustulemused jätkata suuri investeeringuid mobiilside ja interneti püsivõrgu arendamiseks.

Aasta esimese kolme kuuga investeeris Telia 6,8 miljonit eurot, teises kvartalis moodustas investeeringute maht 12,3 miljonit eurot.

"Meie prioriteetideks on mobiilside kvaliteedi ja mobiilse interneti kiiruse kasv ning interneti püsivõrgu uuendamine. Telia poolt arendatav valguskaablivõrk võimaldab pakkuda ülikiireid internetiühendusi kiirusel kuni 1 Gbit/s ning me jätkame interneti püsivõrgu arendamist üle Eesti," selgitas Pajos.

Telia Eestit juhtis esimesel poolaastal Dan Strömberg, kes seejärel siirdus Telia emafirma teenistuse Leetu. Pajos sai Telia Eesti juhiks juuli keskel.

Telias töötab 1800 inimest ning ettevõtte eesmärk on olla oma fookusvaldkondade turuliider.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755