Autor: Indrek Kald • 30. juuli 2018

Tšehhi peaminister huvitub Eesti IKTst

Jüri Ratas kohtus Tšehhi peaministri Andrej Babišiga.
Foto: Mariann Sudakov
Tšehhi peaminister Andrej Babiš väljendas kohtumisel Jüri Ratasega huvi Eesti IKT-kogemuse ja e-valitsemise vastu ning kutsus Ratast koos äridelegatsiooniga novembris Prahasse temaatilisele visiidile.

"Eesti on hea meelega valmis jagama kogemusi e-valitsemise ja edukate e-lahenduste vallas. Digitaalse ühiskonna ja e-riigi arendamine tasub ennast igal juhul ära, sest tehtud investeeringud teenivad ennast tõhusama riigivalitsemise, majanduskasvu ja inimeste igapäevaelu mugavuse näol kiiresti tagasi," sõnas Ratas.

Peaministrid leppisid Austrias Salzburgis toimunud kohtumisel kokku, et novembrisse planeeritava visiidi vältel toimub ka äriseminar fookusega digitaalsel ühiskonnal ja e-riigi arendamisel. "Soovime viia Eesti ja Tšehhi ettevõtjaid ning avaliku sektori esindajad kokku, et nad saaksid jagada oma kogemusi ning leida uusi koostöövõimalusi," lisas Ratas.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105