Autor: Indrek Kald • 30. juuli 2018

Tšehhi peaminister huvitub Eesti IKTst

Jüri Ratas kohtus Tšehhi peaministri Andrej Babišiga.
Autor: Mariann Sudakov

Tšehhi peaminister Andrej Babiš väljendas kohtumisel Jüri Ratasega huvi Eesti IKT-kogemuse ja e-valitsemise vastu ning kutsus Ratast koos äridelegatsiooniga novembris Prahasse temaatilisele visiidile.

"Eesti on hea meelega valmis jagama kogemusi e-valitsemise ja edukate e-lahenduste vallas. Digitaalse ühiskonna ja e-riigi arendamine tasub ennast igal juhul ära, sest tehtud investeeringud teenivad ennast tõhusama riigivalitsemise, majanduskasvu ja inimeste igapäevaelu mugavuse näol kiiresti tagasi," sõnas Ratas.

Peaministrid leppisid Austrias Salzburgis toimunud kohtumisel kokku, et novembrisse planeeritava visiidi vältel toimub ka äriseminar fookusega digitaalsel ühiskonnal ja e-riigi arendamisel. "Soovime viia Eesti ja Tšehhi ettevõtjaid ning avaliku sektori esindajad kokku, et nad saaksid jagada oma kogemusi ning leida uusi koostöövõimalusi," lisas Ratas.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112