Indrek Kald • 30. juuli 2018
Jaga lugu:

Tšehhi peaminister huvitub Eesti IKTst

Jüri Ratas kohtus Tšehhi peaministri Andrej Babišiga.  Foto: Mariann Sudakov

Tšehhi peaminister Andrej Babiš väljendas kohtumisel Jüri Ratasega huvi Eesti IKT-kogemuse ja e-valitsemise vastu ning kutsus Ratast koos äridelegatsiooniga novembris Prahasse temaatilisele visiidile.

"Eesti on hea meelega valmis jagama kogemusi e-valitsemise ja edukate e-lahenduste vallas. Digitaalse ühiskonna ja e-riigi arendamine tasub ennast igal juhul ära, sest tehtud investeeringud teenivad ennast tõhusama riigivalitsemise, majanduskasvu ja inimeste igapäevaelu mugavuse näol kiiresti tagasi," sõnas Ratas.

Peaministrid leppisid Austrias Salzburgis toimunud kohtumisel kokku, et novembrisse planeeritava visiidi vältel toimub ka äriseminar fookusega digitaalsel ühiskonnal ja e-riigi arendamisel. "Soovime viia Eesti ja Tšehhi ettevõtjaid ning avaliku sektori esindajad kokku, et nad saaksid jagada oma kogemusi ning leida uusi koostöövõimalusi," lisas Ratas.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt