Autor: Indrek Kald • 23. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab Telia Tartu maja ehitus

Telia Tartu maja valmib järgmisel suvel.
Foto: Fausto Capital
Kinnisvaraarendaja Fausto Capital sõlmis lepingu ehitusfirmaga Rand ja Tuulberg, mis asub Tartusse Turu tänava äärde ehitama uut kolmekorruselist ärihoonet, mille kahele ülemisele korrusele kolib Telia.

Telia Eesti haldusosakonna juhataja Mari-Liis Vihul väljendas heameelt, et õige pea saavad nende Tartu kolleegid asuda tööle moodsas tegevuspõhises kontoris, mis järgib olemuselt Tallinna peakontori stiili.

"Tänastes Telia Tartu kontorites töötab 130 inimest, kes kõik juba huviga uut ja moodsat töökeskkonda ootavad. Lisaks on uus kontor kavandatud teadmisega, et tulevikus töötab seal tänasega võrreldes mõnikümmend inimest enam," lisas ta.

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg juhatuse esimehe Taivo Tähe sõnul on see neil esimene kord tegutseda koos Fausto Capitaliga. "Loodame, et sellest lepingust saab pika koostöö algus," märkis ta. "Meil on väga hea meel selle tööga alustada, sest objekt asub meie Tartu büroo vahetus läheduses," lisas Täht.

Telia Tartu maja hakkab asuma Turu Ärimajast linna pool, Turu tänava ääres. Hoone suletud netopind on 3423 ruutmeetrit. Selle juurde kuulub parkimisplats maja ees ning ka majaalune parkla. Hoone valmib järgmisel suvel. Esimesele korrusele tulevad teenindus- ja kaubandusettevõtted ning need koostöölepingud on hetkel sõlmimisel.

Eesti kapitalil põhinev Fausto Capital on 15aastase ajalooga kinnisvaraarendusettevõte. Firma tegutseb kaubandus-, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamise alal. Fausto Capitali portfelli kuulub üle 58 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle saja miljoni euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755