• 31.08.18, 10:37
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Uber Tallinnas nüüd Taxifyst kallim

Üleilmne taksoplatvorm Uber tõstis 30. augustist Tallinnas oma teenuse hindu ning muutus seeläbi kallimaks kui Taxify.
Uber tõstis Tallinnas hindu.
  • Uber tõstis Tallinnas hindu. Foto: Uber
"30. augustil uueneb Uberi hinnakiri Tallinnas. Oleme teiste turgude näitel näinud, et sel viisil suureneb vabade sõidukite arv linnas, esineb vähem dünaamilist hinnakordajat  ja alaneb ka keskmine ooteaeg," kommenteeris Uber hinnatõusu oma blogis.
Uberi autot tellides tuleb sõidualustustasuks maksta 1,70 eurot. Iga sõidukilomeeter maksab 0,39 eurot ja iga minut 0,14 eurot. Miinimumtasu on Uberil 3,50 eurot.
Võrdluseks on Taxifyl sõidualustustasu 1,19 eurot, sõidukilomeeter maksab sarnaselt Uberile 0,39 eurot ja iga minut samuti 0,14 eurot. Miinimumtasu on Taxifyl aga 2,50 eurot.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele