Autor: Äripäev • 3. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti tarkvaraarendusfirma omandas osaluse Taani ettevõttes

Eestis, Norras, Šveitsis ja Makedoonias tegutsev Eesti tarkvaraarendusfirma Uptime, et omandas juulis 51% osaluse Taani ettevõttes West Soft Development A/S.

“Taani on meie radaril olnud juba mõnda aega,” ütles Uptime'i tegevjuht Eero Tohver pressiteate vahendusel. “Meile on sisenemine Taani turule ja kasvamine selles meie jaoks uues piirkonnas väga oluline."

Uptime'i tegevjuht Eero Tohver
Foto: Andras Kralla

Kuidas ostja peaks omandamisele lähenema?

Millega peab müüja arvestama IT-ettevõtte müügi korral?

Nendele ja mitmetele teistele küsimustele saab vastused 17. septembril kell 14-15:30 toimuval veebiseminari "IT-ettevõtte omandamine – millele tähelepanu pöörata?".

Seminari viib läbi advokaadibüroo COBALT tehingute nõustamise valdkonna advokaat Ott Aava.

Loe lähemalt ja registreeru SIIN!

West Soft Developmentis töötab üheksa inimest. Ettevõtte tugevus on on spetsiaaltarkvara arendamine vastavalt kliendi ärivajadustele, mis on ka Uptime'i peamine eesmärk, seisis pressiteates. Ettevõtte suuremad kliendid Taanis on näiteks Ramboll, Siemens Wind Power, Kopenhaageni linnavalitsus, Alfix, Dong Energy jt.

Loe pikemalt Äripäevast.

Uptime´i tegevjuht Eero Tohver ja West Soft Development A/S-i tegevjuht Ronni Madsen.
Foto: Uptime
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755