Autor: ITuudised.ee • 5. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify eksjuht kandideerib riigikokku

Riigikokku kandideeriv Taxify Eesti eksjuht Steve Truumets.
Foto: erakogu
Endine Taxify Eesti ja Booking.com Eesti juht Steve Truumets kandideerib märtsis Roheliste nimekirjas riigikokku, kus tema eesmärgiks on viia jagamismajandus uuele tasemele.

"Olen kindel, et kõik, mis puudutab ressursside jagamist, on kasulik inimestele ja neid ümbritsevale keskkonnale. Praegune maksustamise süsteem pärsib majanduse arengut ning tuleks kriitiliselt üle vaadata," sõnas ta.

Truumetsa kinnitusel tuleb jagamisega tegelevad inimesed vabastada tulumaksu tasumisest. "Maksutulu, mis jääb otseselt saamata, tuleb tagasi kaudselt," selgitas ta.

Lisaks on Truumets veendunud, et tänu Rohelistele liigub Eesti tulevikus rohkem otsedemokraatia suunas ning igal inimesel on võimalik rohkem riigivalitsemises kaasa rääkida. "Imeline oleks vabadus otsustada asjade üle, mis puudutavad just sind, sinu kogukonda, sinu riiki," ütles ta erakonna pressiteates.

Roheliste esinaine Züleyxa Izmailova tervitas Truumetsa otsust. Steve on tulnud, et suurendada ühiskonna sidusust läbi otsedemokraatia," märkis ta.

Steve Truumets on üle kaheksa aasta panustanud teenindussektorisse ja juhtinud Booking.com Eesti haru ning olnud Taxify Eesti juht.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052