Autor: Aali Lilleorg • 17. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infoturbe konverentsi soodushind lõppeb täna

26. septembril toimuvale Infoturbe konverentsile 2018 saab täna veel registreeruda soodushinnaga.

Sel aastal toimuval Äripäeva teemaveebi ITuudised.ee korraldataval Infoturbe konverentsil on teemaks ”Maksa raha!”, mis on ettevaatusele kutsuv hoiatus juhuks, kui infoturbega ei ole kõik korras ja häkkeritel on võimalik küsida lunaraha või siis andmetega ei ole korrektselt käitutud ja tulenevalt andmekaitse üldmääruse nõuetest on võimalik saada suur trahvinõue.

Konverentsil räägime infoturbest, riskide juhtimisest ning andmekaitsest ärimaailmas ja ettevõtete kontekstis.

Avaettekande teeb äsja Eestisse elama asunud küberturbeekspert, ülemleitnant Kieren Nicolas Lovell (RNorN RTD). Alates septembrist töötab ta Tallinna Tehnikaülikoolis õppejõuna. Enne Tallinnasse elama asumist juhtis ta Cambridge'i ülikooli turvaintsidentide käsitlemise osakonda (CERT), mis on üks suurimaid privaatseid digitaalvõrke Euroopas. Ta nõustab ka mitmeid Ühendkuningriigi valitsusasutusi.

Konverentsil teeb ta avaettekandes ülevaate küberturbe tehnilistest-, operatiivsetest- ja juhtimisküsimustest ning räägib mida saab teha, et ohtu vähendada? Ettekanne on inglise keeles ja kannab pealkirja "Stop. Think. Click: Case studies of real incidents".

Cybernetica AS IS audiitor ja projektijuht Mari Seeba on Eestis hinnatud ekspert, kes konverentsil jagab nippe kuidas ridkihaldus organisatsioonile kasulikuks muuta. Tema hinnangul on mitmeid standardeid ja juhendeid, kuidas hallata riske, milliseid tabeleid vormistada, kuidas hinnanguid anda ning on ka kataloogide kaupa ohte ja nõrkusi. "Alustajaid on palju, kuid kasuni jõuavad vähesed," tõdeb Seeba ja aitab konverentsil leida motivatsiooni ja riskihaldus oma organisatsioonile kasulikuks muuta. Ettekanne kannab pealkirja "7 mõtet organisatsiooni infoturberiskide haldamiseks"

Huvitavatest esinejatest veidi pikemalt saab lugeda SIIT.

Konverentsi moderaator on Zone.ee residenthäkker Peeter Marvet, kes viib läbi ka riskijuhtimise interaktiivse meistriklassi päriselt juhtunud kogemuslugudest.

Konverentsi osalemistasu on 299 eurot (km-ga 358,80 eurot). Soodushind kuni 17.09 on 249 eurot (km-ga 298,80 eurot). Mitme osaleja puhul saab registreeruda soodsama hinnaga, selleks tuleks saata osalemissooviga e-mail [email protected].

Konverents toimub Tallink Conference & Spa Hotel konverentsikeskuses. Rohkem infot ja registreerumine SIIN.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755