Autor: ITuudised.ee • 28. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Atea konverents toob kokku IT-ala tegijad

Atea Eesti mullune IT-konverents Atea Action.
Foto: Atea
IT-firma Atea Eesti konverents toob 9. oktoobril Tallinna 20 maailmatasemel IT-ettevõtte esindajat, sh DellEMC, Cisco, HPE ja IBM. Ettekandeid peetakse kolmes saalis ning EXPO-alal näidatakse IT-lahendusi ja tooteid.

"Hea meel on näha, et igal aastal on Atea Actioni EXPO-ala väga mahukas ja mitmekülgne," sõnas Atea Eesti juht Ruslan Štšerbjuk. "Kohal on näiteks suurimad töökoha-, andmekeskuse- ja turvalahenduste pakkujad, kes on kõik valmis huvilistele selgitama oma toodete eeliseid ja eripärasid," märkis ta.

"Sündmusel peaksid kindlasti osalema need juhid, kes tahavad olla kursis uute võimalustega, kuidas hoida ettevõtte IT kaasaegse, turvalise ja kuluefektiivsena - selleks on palju võimalusi ning Atea Actionil kahtlemata mõtteid ja ideid saab," lisas Štšerbjuk.

Konverentsil Atea Action astuvad teiste seas üles MKMi riigi IT-arhitektuuri ja taristu nõunik Allan Allmere, kes räägib andmesaatkonna projektist. AppXite´i juht Nicolas Albana peatub teemal SaaS (software as a service) ning selgitab, kuidas on muutunud ettevõtete harjumused teenuseid osta ja tarbida. Üles astuvad ka HPE, Cisco, IBMi, Lastline´i, Ruckuse ja VMware´i rahvusvahelised spetsialistid.

Kultuurikatlas on Expo alal esindatud DellEMC, Cisco, HPE, VMware, IBM, Ruckus, Lastline, Lenovo, Eaton, Getac, Epson, Oracle, Jabra, Sophos, Bitdefender, Utimaco, Checkpoint, Philips, Juniper Networks ja Lexmark.

AS Atea on IT täisteenust pakkuv ettevõte, kelle klientide seas on Eestis näiteks Bigbank, Mandatum Life Insurance Baltic ja Hurtigruten. IT-lahenduste silmapaistvamaid projekte on Ateal Eesti Rahva Muuseumi innovaatiliste digilahenduste tehniline teostus. 64 töötajaga Atea Eesti mullune käive oli 22,4 mln eurot.

Atea ASA on suurim IT-teenuste ja terviklahenduste pakkuja Põhjamaades. Ateal on seitsmes riigis 87 kontorit ning ettevõttes töötab üle 6900 inimese. Atea mullune kogukäive oli üle 3,3 miljardi euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052