Autor: ITuudised.ee • 5. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IKT-konverentsi soodushind kohe lõppemas

TOPi võitjad mullusel aastakonverentsil.
Foto: Urmas Kamdron
19. oktoobril toimuva IKT-valdkonna aastakonverentsi "Digipööre" soodushinnaga registreerimine lõppeb juba 8. oktoobril.

Koostöös ITLiga korraldataval aastasündmusel tunnustatakse Äripäeva IT ja telekomi valdkonna TOPi võitjaid, räägitakse visioonist ja arenguvõimalustest ning arutletakse ettevõtjatega sektori kasvu ja Eesti majanduse digipöörde teemal. 

Teiste seas on laval visionäär ja ettevõtja Taavi Kotka, ITLi president Ivo Suursoo, Microsofti digitaalse transformatsiooni nõunik Rafal Rumian (Poola), SAP asepresident ja innovatsiooni evangelist Timo Elliott (Prantsusmaa), Your Impacti asutaja Sue Gilkes (UK), HANZA Mechanics Tartu ja Narva tehaste juht Emöke Sogenbits, Coop Eesti Keskühistu juht Jaanus Vihand, Eesti parimaks juhiks valitud Circle K Eesti peadirektor Kai Realo ja kommunikatsiooniekspert Raul Rebane. TOPi võitjate vestlusringi juhib Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Muuhulgas on kavas ka paneeldiskussioon "Eesti e-riigi tulevik". Valimised on kevadel 2019 tulekul, millised on parlamendierakondade IT-alased platvormid ja strateegiad? Millised on valimislubadused? Osalevad Reformierakonna esimees Kaja Kallas, Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder, Keskerakonna IT-valdkonna ekspert ja riigikogu liige Erki Savisaar, Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Jevgeni Ossinovski, EKRE aseesimees Martin Helme.

Konverents toimub 19. oktoobril Tallinna loomaia keskonnahariduskeskuses. Õhtu lõpetab IT-inimeste legendaarne rokipidu RockIT. Klubis Factory toimuval peol esinevad taas Eesti IT-ettevõtete bändid.

Tutvu esinejate ja kavaga lehel www.ituudised.ee/ikt2018 ning registreeru kohe!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755