Autor: Indrek Kald • 18. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigihangete register mitu päeva suletud

Riigihangete register läheb uuendamisele.
Foto: riigihanked.riik.ee/register/
Seoses ASi Nortal loodud uuele riigihangete registrile üleminekuga 22. oktoobril ei tööta register täna alates kella 16st kuni pühapäeva südaööni.

"Katkestuse üks ajamahukamaid tegevusi on vanast riigihangete registrist andmete üle viimine uude registrisse. Uue registri andmestik erineb oluliselt varasemast, mistõttu tehakse ka andmete üle viimisel olulisi andmeteisendusi," selgitas rahandusministeeriumi infotehnoloogiakeskuse (RMIT) direktori asetäitja arenduste valdkonnas Meelis Riimaa.

Enne uue registri kasutuselevõtmist avaldab register viimased riigisiseselt avaldatavad teated täna kell 15. Soovitav on hiljuti avaldatud teated ja muud hanke alusdokumendid alla laadida täna enne kell 16.

Ajavahemikus 17.–18. oktoober register Euroopa Liidu Teatajale (ELT) teateid ei edasta ega avalda. Kõik selles ajavahemikus esitatud ELT teated tagastab register hankijale ja neid saab uuesti esitada esmaspäeval, 22. oktoobril.

Taotluste ja pakkumuste esitamise tähtpäeva ei saa registris määrata perioodile reede, 19. oktoober kuni kolmapäev, 24. oktoober (k.a), et anda pakkujatele aega uue keskkonnaga kohanemiseks.

Register valmib rahandusministeeriumi eestvedamisel koostöös ministeeriumi infotehnoloogikeskusega ja arendajaga AS Nortal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052