Autor: Indrek Kald • 20. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirma pakub interaktiivset telepilti

Clappy platvormi kasutati ka Moostes toimunud Trad! Attacki kontserdi ülekandes.
Foto: Clappy
Digiteenuste ettevõtte Levira ülekandejaam toodab täna Telia TV erikanali jaoks pilti Tallinnas toimuvalt e-spordi festivalilt HyperTown ning koostöös idufirmaga Clappy muudetakse ülekanne interaktiivseks.

"HyperTowni ülekandega siseneme e-spordi maailma ning teeme esmakordselt koostööd teleülekandele särtsu lisava idufirmaga Clappy," ütles Levira meediateenuste arendusjuht Martti Kinkar.

Clappy kaasasutaja ja tegevjuhi Dagmar Mäe sõnul saavad otsesaated Clappy vahendusel oma vaatajaid reaalajas ja interaktiivselt kaasata ning igal hetkel publiku arvamust küsida. "Clappy toob teleekraanile reaalajas hääletamise, kommenteerimise ning sotsiaalmeediast tuttavad emotsiooniikoonid meeleolu väljendamiseks," ütles ta.

HyperTowni ülekandele saab publik kaasa elada veebilehel hypertown.tv, kus kasutatakse Clappy platvormi.

Nädalavahetusel Saku suurhallis toimuval Baltimaade ühel suuremal e-spordi festivalil saab osa erinevatest e-spordi mängudest. Lisaks turniiri ülekandele astuvad TV erikanalil päeva jooksul otsestuudios üles külalised, kes tutvustavad mängude maailma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755