Autor: Indrek Kald • 20. oktoober 2018

Idufirma pakub interaktiivset telepilti

Clappy platvormi kasutati ka Moostes toimunud Trad! Attacki kontserdi ülekandes.
Autor: Clappy

Digiteenuste ettevõtte Levira ülekandejaam toodab täna Telia TV erikanali jaoks pilti Tallinnas toimuvalt e-spordi festivalilt HyperTown ning koostöös idufirmaga Clappy muudetakse ülekanne interaktiivseks.

"HyperTowni ülekandega siseneme e-spordi maailma ning teeme esmakordselt koostööd teleülekandele särtsu lisava idufirmaga Clappy," ütles Levira meediateenuste arendusjuht Martti Kinkar.

Clappy kaasasutaja ja tegevjuhi Dagmar Mäe sõnul saavad otsesaated Clappy vahendusel oma vaatajaid reaalajas ja interaktiivselt kaasata ning igal hetkel publiku arvamust küsida. "Clappy toob teleekraanile reaalajas hääletamise, kommenteerimise ning sotsiaalmeediast tuttavad emotsiooniikoonid meeleolu väljendamiseks," ütles ta.

HyperTowni ülekandele saab publik kaasa elada veebilehel hypertown.tv, kus kasutatakse Clappy platvormi.

Nädalavahetusel Saku suurhallis toimuval Baltimaade ühel suuremal e-spordi festivalil saab osa erinevatest e-spordi mängudest. Lisaks turniiri ülekandele astuvad TV erikanalil päeva jooksul otsestuudios üles külalised, kes tutvustavad mängude maailma.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112