Autor: Indrek Kald • 7. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SK ID Solutions tegi autentimise uuringu

SK ID Solutionsi juht Kalev Pihl.
Foto: Julia-Maria Linna
Homsel SK ID Solutionsi konverentsil tutvustatakse äsja valminud rahvusvahelist autentimisvahendite uuringut, mille raames küsitleti enam kui 4000 inimest Baltimaadest ja Soomest.

Nelja riiki ja 4000 inimest hõlmavas uuringus küsiti 18-65aastastelt Eesti, Läti, Leedu ja Soome kodanikelt autentimisvahendite ja -võimaluste nagu ID-kaart, mobiil-ID, smart-ID, koodikaart, PIN-kalkulaator, Facebook, Google jpt kasutamiste, takistuste ja ootuste kohta.

Kuu aega kestnud ja sel esmaspäeval valminud uuringut tutvustab Mustamäe Apollo kinos toimuval konverentsil SK ID Solutionsi juht Kalev Pihl.

Lisaks räägitakse üheksandat korda toimuval konverentsil identiteedilahenduste turvalisusest ning küberkaitsest. Peaesineja on NATO küberkaitsekeskuse saadik ja Comodo Cybersecurity juhtivteadlane Kenneth Geers.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755