Autor: Äripäev • 11. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify plaanib Aafrikas kasvada kümme korda

Taxify loodab oma äri Aafrikas järgmise kahe aasta jooksul kasvatada kümme korda, ütles ettevõtte asutaja ja juht Markus Villig Reutersile.
Taxify juht ja asutaja Markus Villig
Foto: Andras Kralla

Eesti idufirma plaanib 2019. aastal lisada rohkem teenuseid ja jõuda rohkematesse riikidesse, rääkis Villig sel nädalal Lissabonis toimunud digikonverentsil Web Summit. Samas uusi detaile ei tahtnud ta veel avaldada.

"Me näeme Aafrikas üüratut potentsiaali kasvada vähemalt kümme korda järgneva kahe aastaga," ütles Villig Reutersile. "Me kasvatasime sõitude arvu kümme korda 2017. aastal ja me oleme ka sel aastal üks kiiremini kasvavaid ettevõtteid oma sektoris."

Äripäev on varem kirjutanud, et Taxifyl on Aafrikas Uberist veel vähem kasutajaid, kuid võttis seal kiiremini kasutusele mootorrattad ning püüab oma platvormile juhte väiksema vahendustasuga.

Taxify juht ja asutaja Markus Villig on varem öelnud Wall Street Journalile, et kavatseb Aafrikas kasvamiseks kulutada paari järgmise aasta jooksul sadu miljoneid dollareid. Neil on kuues Aafrika riigis – Ugandas, Lõuna-Aafrikas, Nigeerias, Tansaanias, Keenias ja Ghanas – 2,4 miljonit aktiivset kasutajat. Uberil on enda teatel neil turgudel aktiivseid kasutajaid 1,3 miljonit, kirjutab Wall Street Journal.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755