Autor: Indrek Kald • 21. november 2018

Tammist lendas koos IT-firmadega Iisraeli

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist.
Foto: MKM
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist alustas eile visiiti Iisraelis, et osaleda digitippkohtumisel ja luua äridelegatsiooni kuuluvaile Eesti IT-ettevõtjaile uusi ärivõimalusi.

Neli päeva kestev visiit viib Eesti delegatsiooni Iisraeli pealinna Jeruusalemma ja majanduskeskusesse Tel Avivi. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse korraldatud äridelegatsioonis osalevad Eesti firmadest Ecomatic, Mooncascade, Oshino Elektronics Estonia, Real Systems, United Angels VC ja lisaks kaubandus-tööstuskoda.

Rene Tammist osaleb ka rahvusvahelise digitaalvaldkonna tippkohtumisel, kus arutatakse tehisintellekti kasutuselevõtuga seotud uusi võimalusi. 

Tippkohtumisel osalevad e-riikluse vallas juhtivate riikide ehk D7 võrgustiku delegatsioonid Iisraelist, Uus-Meremaalt, Kanadast, Ühendkuningriigist, Uruguayst, Lõuna-Koreast ja Eestist. D7 võrgustiku liikmeiks võetakse Portugal ja Mehhiko, kellel on samuti plaanis eelisarendada e-valitsemise lahendusi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052