Autor: Indrek Kald • 23. november 2018

Liisa Oviir ühines advokaadibürooga

Endine ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Liisa Oviir.
Foto: Andres Haabu
Endine ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Liisa Oviir, kes oktoobris lahkus aktiivsest poliitikast, asub tööle Maria Mägi advokaadibüroos.

Oviir asub tööle nõunikuna, nõustades eelkõige rahvusvaheliste kaubanduslepingute läbirääkimiste ja sõlmimise küsimustes ja ühingu juhtimises.

"Liisa suur kogemuste pagas ja väliskaubanduse korraldamise tundmine kulub meile hädasti ära. Turul toimuv on tihedalt seotud konkurentsi ja hangetega, seega saab tema nõustatav valdkond olema laiem," ütleb büroo juhtivpartner vandeadvokaat Maria Mägi-Rohtmets.

Liisa Oviir lõpetas 2000. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduse alal, töötas 1998-2008 ASi Tallink Grupp juristina, 2008-2015 Eesti Energia juhtiva juristina ning 2015-2016 Taavi Rõivase valitsuse ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministrina. Oviir oli ka riigikogu XIII koosseisu liige, kuuludes õigus- ja väliskomisjoni ning Euroopa Liidu asjade komisjoni.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105