Autor: Indrek Kald • 23. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liisa Oviir ühines advokaadibürooga

Endine ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Liisa Oviir.
Foto: Andres Haabu
Endine ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Liisa Oviir, kes oktoobris lahkus aktiivsest poliitikast, asub tööle Maria Mägi advokaadibüroos.

Oviir asub tööle nõunikuna, nõustades eelkõige rahvusvaheliste kaubanduslepingute läbirääkimiste ja sõlmimise küsimustes ja ühingu juhtimises.

"Liisa suur kogemuste pagas ja väliskaubanduse korraldamise tundmine kulub meile hädasti ära. Turul toimuv on tihedalt seotud konkurentsi ja hangetega, seega saab tema nõustatav valdkond olema laiem," ütleb büroo juhtivpartner vandeadvokaat Maria Mägi-Rohtmets.

Liisa Oviir lõpetas 2000. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduse alal, töötas 1998-2008 ASi Tallink Grupp juristina, 2008-2015 Eesti Energia juhtiva juristina ning 2015-2016 Taavi Rõivase valitsuse ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministrina. Oviir oli ka riigikogu XIII koosseisu liige, kuuludes õigus- ja väliskomisjoni ning Euroopa Liidu asjade komisjoni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755