Autor: Indrek Kald • 27. november 2018

Barking alustas koostööd EuroParkiga

Barkingu reklaamauto Tallinna kesklinnas.
Foto: Barking
Parkimisäpi loonud idufirma Barking alustas Tallinnas koostööd EuroParkiga, mis võimaldab osadel äpi kasutajatel parkida EuroParki väliparklais poole odavamalt.

50%se soodustusega kohtade arv on piiratud ning soodustus kehtib igapäevaselt nendele, kes esimesena parkimist alustavad. Barkingu teatel tähendab see rahaliselt umbes 50 000 euro eest parkimisaega iga kuu.

Lisaks pakutakse nii parkimisvõimalust ka turistidele, kel pole võimalik parkida parklais, kus puudub makseautomaat. Nimelt töötab mobiilimakse ainult Eesti mobiilside operaatori klientidel, kuid Barkingu äpis saab tasuda ka krediitkaardiga.

EuroParki juhi Karol Kovaneni sõnul on nad teinud "olulise arenguhüppe digivaldkonnas". "Täiendatud on infosüsteeme, toimub automaatne ja ilma piletita parkimine, välja on arendatud sõiduki numbrituvastus süsteem, erinevad digilahendused ja uued maksevõimalused," kirjeldas ta.

Barking on Eestis loodud mobiilirakendus, millega autojuhtidel avaneb võimalus parkida, avada tõkkepuu ja maksta seni avalikkusele suletud olnud parkimiskohtadele, nagu erinevate asutuste parklad, korteriühistute parklad ja eraparklad.

EuroPark Estonia OÜ on Eesti suurim parkimisoperaator, korraldades parkimist pea 500 asukohas. Lisaks tegeleb EuroPark ka parklate haldamise, parkimistehnika müügi ja parklate arendamisega.

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932