Autor: ITuudised.ee • 30. november 2018

Cleveron tutvustas Robotexil robotkullerit

Cleveroni asutaja ja juht Arno Kütt esitlemas robotkulleri prototüüpi.
Foto: Cleveron
Loe lisaks
Cleveroni kullerrobot ootab pääsu sõiduteele
Cleveron esitles Robotex International konverentsil Generation R tuleviku robotkulleri prototüüpi, mis on üks esimesi isesõitvaid viimase miili lahendusi maailmas.

Roboti eesmärk on automatiseerida kulleri tööd ja tagada autonoomne paki üleandmine, et järjest suurenev e-kaubanduse tellimuste maht kiiremini ning ökonoomsemalt kliendini tarnida. Kullerrobot on suunatud e-kaubanduse viimase miili ettevõtetele. Cleveroni eesmärk on tuua kullerroboti piloodid 2020. aastaks Eesti tänavatele, kui seadusandlus seda selleks hetkeks võimaldab. Kullerrobot hakkab kaaluma ligikaudu 100 kg, suutes tarnida kuni 200 kg pakke nii päeval kui ka öösel.

Cleveroni robotkulleriga saab tutvuda Robotex International 2018 messil Eesti Näituste messikeskuses.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052