Autor: Äripäev • 3. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome Startup Kit meelitab välisettevõtteid

Foto: Pixabay
Soome avalikustas välismaa ettevõtjatele suunatud teenustepaketi, mida Business Finlandi teenustejuht Marjo Ilmari kirjeldab kui ettevõtjate nn beebipakki, millega tahetakse sillutada välismaiste ettevõtjate teed Soome.

„Startup Kit sai inspiratsiooni Soome vastsündinutele jagatavast beebipakist, milles on kõik vajalik värsketele vanematele, tahtsime tuua sama idee ettevõtlusmaailma,“ selgitas Ilmari.

Pakis on koos ettevõtte rajamiseks vajalik info ja teenused – panga- ja raamatupidamisteenused, äriõiguse ja turundusteenused, aga ka reisi-, elamis- ja tervishoiuteenused. Lisaks start-up’e juhendavad mentorid. Ettevõtja saab partnerite pakutud teenuseid kasutada, kui registreerib oma ettevõtte Soomes.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755