Autor: Aivar Hundimägi • 7. detsember 2018

Raadiointervjuu petuskeemidest ja Huaweist

RIA küberturvalisuse juht Uku Särekanno kõneles hommikuprogrammis sellest, kuidas petturitel õnnestub ettevõtetelt raha kätte saada.
Autor: Andras Kralla

Levinumatest arvepettustest, tegevjuhi petuskeemidest ja Huawei seadmete kasutamisest rääkis reedeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis riigi infosüsteemi ameti küberturvalisuse teenistuse juht Uku Särekanno.

Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Kärt Vaarmari tutvustas keskkonnaorganisatsioonide koostatud soovitusi erakondadele ning neid soovitusi kommenteeris riigikogu majanduskomisjoni ja Keskerakonna liige Erki Savisaar.

Veel tegime hommikuprogrammis juttu uudistetoimetuse ajakirjaniku Allan Rajaveega virtuaalreaalsuse ja finantstehnoloogiaga seotud väljakutsetest ning rääkisime sellest, kuidas Soome riik soomlasi investeerima ärgitab.

Hommikuprogrammi stuudios on Aivar Hundimägi ja Priit Pokk.

Intervjuu Särekannoga algab 51:19

Loe lisaks: Hiina küberkaitseseadus sunnib pead murdma

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112