Autor: Aivar Hundimägi • 7. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raadiointervjuu petuskeemidest ja Huaweist

RIA küberturvalisuse juht Uku Särekanno kõneles hommikuprogrammis sellest, kuidas petturitel õnnestub ettevõtetelt raha kätte saada.
Foto: Andras Kralla
Levinumatest arvepettustest, tegevjuhi petuskeemidest ja Huawei seadmete kasutamisest rääkis reedeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis riigi infosüsteemi ameti küberturvalisuse teenistuse juht Uku Särekanno.

Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Kärt Vaarmari tutvustas keskkonnaorganisatsioonide koostatud soovitusi erakondadele ning neid soovitusi kommenteeris riigikogu majanduskomisjoni ja Keskerakonna liige Erki Savisaar.

Veel tegime hommikuprogrammis juttu uudistetoimetuse ajakirjaniku Allan Rajaveega virtuaalreaalsuse ja finantstehnoloogiaga seotud väljakutsetest ning rääkisime sellest, kuidas Soome riik soomlasi investeerima ärgitab.

Hommikuprogrammi stuudios on Aivar Hundimägi ja Priit Pokk.

Intervjuu Särekannoga algab 51:19

Loe lisaks: Hiina küberkaitseseadus sunnib pead murdma

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755