Autor: Indrek Kald • 29. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Havasi juhid said Eesti e-residendiks

Idea agentuuri ostnud maailma ühe suurema kommunikatsioonigrupi, sajas riigis 20 000 inimesele tööd pakkuva Havasi tippjuhid said kohtumisel president Kersti Kaljulaidiga e-residentideks.
Prantsuse meediagigandi Vivendi juht Arnaud de Puyfontaine ja kommunikatsioonigrupi Havas juht Yannick Bolloré president Kersti Kaljulaidiga pärast e-residendiks hakkamist.
Foto: Mattias Tammet

Kommunikatsiooni- ja sisutootmise ettevõtte, Prantsuse meediagigandi Vivendi juht Arnaud de Puyfontaine, kommunikatsioonigrupi Havas juht Yannick Bolloré ja Havas Groupi piirkonna juht Alberto Canteli said kohtumisel Eesti riigipeaga e-residendi digitaalsed isikutunnistused, millega Eestil on ligi 50 000 e-residenti.

Havas Groupi ja selle emaettevõtte Vivendi tippjuhid kohtusid reedel president Kaljulaidiga hiljutise suurtehingu lõpuleviimise tõttu, kus ühinesid Eestis, Lätis ja Leedus tegutsev Idea Group ja Leedu Publicum Group. Havas Group omandas 51protsendilise enamusosaluse loodavast turunduskommunikatsioonigrupist, uue nimega Havas Baltikum.

Kommunikatsioonigruppi Havas Baltikum kuulub 20 agentuuri, mis pakuvad kommunikatsiooni-, turundus-, reklaami- ning meediateenuseid. Ettevõttel on Balti riikides kokku 250 töötajat, kes töötavad klientidega nagu Hyundai, Samsung, Tele2, Coca-Cola ja Neste. Grupi 2018. aasta käive ületas 50 miljonit eurot. Havas Baltikumi juhatuse esimees on Mark Eikner.

Havas on maailma suurimaid kommunikatsioonigruppe. Asutatud aastal 1835 Pariisis, pakub grupp nüüdseks tööd 20 000 inimesele sajas riigis ning on osa kommunikatsiooni- ja sisutootmise ettevõttest Vivendi. Havasi kolm äriüksust – loov, meedia ning tervishoid – tegutsevad 52 Havas Village´is üle ilma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755