Autor: Indrek Kald • 4. veebruar 2019

Playtech taas Tartu enim hinnatud tööandja

Playtechi kontor Tartus.
Autor: Jassu Hertsmann

Kümne Tartumaa töötajate poolt enim armastatud tööandja seas on seitse tehnoloogiafirmat, selgus tööportaali cvkeskus.ee iga-aastasest uuringust.

Tartumaa ihaldusväärseim tööandja 2019 on OÜ Playtech Estonia, teise koha saavutas Swedbank AS ja kolmanda Telia Eesti AS. Selle aasta ihaldusväärseima tööandja kogu Eestis AS Eesti Energia asus tartlaste pingereas neljandal kohal.

Järgnevad IT-hiiglased Transferwise ja Skype Technologies. Esikümnesse valisid tartlased veel Tartu Ülikooli, Microsoft Estonia OÜ, Cleveron ASi ja Taxify OÜ.

Veebileht cvkeskus.ee on Eesti ihaldusväärseimaid tööandjaid välja selgitanud kaheksa aastat, Tartumaa parimad tööandjad selgusid teist korda. Ka eelmisel korral, 2017. aastal valisid tartlased ihaldusväärseimaks tööandjaks Playtechi. Kaks aastat tagasi saavutas aga teise koha Eesti Energia ja kolmanda Telia Eesti AS. Võrreldes 2017. aastaga, on tartlaste pingereast välja langenud SEB Pank AS, Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) ja AS A. Le Coq.

"Uuringust selgub, et Tartumaa töötajad näevad ihaldusväärseid tööandjaid pealinlastest pisut erinevalt," kommenteeris cvkeskus.ee Baltimaade kommunikatsioonijuht Henry Auväärt. „"Kui Tallinna töötajad peavad kõige olulisemaks karjäärivõimalusi, siis tartlaste jaoks muudab ettevõtte ihaldusväärseks, kui seal pakutakse head töötasu," kinnitas ta.

"Lisaks konkurentsivõimelisele palgale ja karjäärivõimalustele peab Tartumaa töötajate jaoks tööandja looma keskkonna, kus on võimalik end teostada ning kus kõik töötavad võrdselt ühtses ja hoolivas meeskonnas. Samuti on oluline, et tööandja oleks aus ja tööturul hea mainega," selgitas Auväärt.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112