Autor: Indrek Kald • 4. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtech taas Tartu enim hinnatud tööandja

Playtechi kontor Tartus.
Foto: Jassu Hertsmann
Kümne Tartumaa töötajate poolt enim armastatud tööandja seas on seitse tehnoloogiafirmat, selgus tööportaali cvkeskus.ee iga-aastasest uuringust.

Tartumaa ihaldusväärseim tööandja 2019 on OÜ Playtech Estonia, teise koha saavutas Swedbank AS ja kolmanda Telia Eesti AS. Selle aasta ihaldusväärseima tööandja kogu Eestis AS Eesti Energia asus tartlaste pingereas neljandal kohal.

Järgnevad IT-hiiglased Transferwise ja Skype Technologies. Esikümnesse valisid tartlased veel Tartu Ülikooli, Microsoft Estonia OÜ, Cleveron ASi ja Taxify OÜ.

Veebileht cvkeskus.ee on Eesti ihaldusväärseimaid tööandjaid välja selgitanud kaheksa aastat, Tartumaa parimad tööandjad selgusid teist korda. Ka eelmisel korral, 2017. aastal valisid tartlased ihaldusväärseimaks tööandjaks Playtechi. Kaks aastat tagasi saavutas aga teise koha Eesti Energia ja kolmanda Telia Eesti AS. Võrreldes 2017. aastaga, on tartlaste pingereast välja langenud SEB Pank AS, Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) ja AS A. Le Coq.

"Uuringust selgub, et Tartumaa töötajad näevad ihaldusväärseid tööandjaid pealinlastest pisut erinevalt," kommenteeris cvkeskus.ee Baltimaade kommunikatsioonijuht Henry Auväärt. „"Kui Tallinna töötajad peavad kõige olulisemaks karjäärivõimalusi, siis tartlaste jaoks muudab ettevõtte ihaldusväärseks, kui seal pakutakse head töötasu," kinnitas ta.

"Lisaks konkurentsivõimelisele palgale ja karjäärivõimalustele peab Tartumaa töötajate jaoks tööandja looma keskkonna, kus on võimalik end teostada ning kus kõik töötavad võrdselt ühtses ja hoolivas meeskonnas. Samuti on oluline, et tööandja oleks aus ja tööturul hea mainega," selgitas Auväärt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755