Uudised
Ainult tellijale

Tarmo Toiger: puudulik andmeanalüütika on saamata jäänud kasu

Küsisime KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juhilt Tarmo Toigerilt, mis on õigupoolest andmeanalüütika ja miks sellest viimastel aastatel nii palju räägitakse. Millist kasu võiksid ettevõtted, riigiasutused ja organisatsioonid saada oma andmete nutikast kasutamisest?

KPMG Baltics ärinõustamisteenuste ja IT valdkonna juht Tarmo Toiger  Foto: KPMG

Andmeanalüütika on sisuliselt andmete parem ja tõhusam kasutamine, rakendades selleks mitmeid analüütilisi mudeleid. Nii ettevõtted kui ka riigiasutused koguvad oma tegevuse käigus suurel hulgal andmeid, kuid nende kasutamine otsustusprotsessides või ärilistel eesmärkidel on kas puudulik või olematu. Andmed on vara ja varaga tuleb osata ümber käia. Andmeanalüütika eesmärk ongi panna kogutud andmed organisatsiooni heaks tööle.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ituudised.ee toetajad:

  Indrek Kald
  Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
  Ana Madismäe
  Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150
  Mari Sarapuu
  Mari SarapuuKonverentside programmijuhtTel: 667 0251