Autor: Indrek Kald • 6. märts 2019

Ülemiste City alustas uue arenguetapiga

Ülemiste Citys asetatakse täna nurgakivi 12korruselisele büroomajale, mis on esimene valmiv hoone linnaku järgmises suuremas arenguetapis.
Uuest hoonest saab maamärk ärilinnakule Lasnamäe ja kesklinna poolt tulijaile.
Foto: Technopolis Ülemiste

Sepapaja tn 1 büroohoone asub linnaku jaoks strateegiliselt olulises kohas – peamiste sissepääsuteede Suur-Sõjamäe ja Lõõtsa tänava ristumiskohal. Ühtlasi on tegemist esimese valmiva hoonega linnaku järgmises suuremas arenguetapis, mida tutvustati sügisel.

Linnaku arendaja Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimehe Gert Jostovi hinnangul soosib turuolukord uute büroohoonete ehitamist. "Technopolis Ülemiste poolt pakutavate üüripindade täituvus on turu keskmisest tunduvalt kõrgem. Nõudlus uute büroopindade järele on olemas nii linnakus sees, kus ettevõtted otsivad pidevalt võimalusi laienemiseks, kui ka väljastpoolt. See on hea eeldus projekti õnnestumisele," sõnas Jostov sügisel projekti tutvustamise ajal.

Tänasel nurgakivi panekul räägib Gert Jostov piirkonna arengust tervikuna. Sõna saavad ka majandus- ja taristuminister Kadri Simson ning hoone ehitaja Oma Ehitaja ASi juhatuse esimees Kaido Fridolin.

2020 kevadel valmivas büroohoones on 10 800m² üüritavat pinda, lisaks ehitatakse parkimismaja 540 autole. Technopolis Ülemiste AS investeerib 12korruselise büroohoone, viiekorruselise parkimismaja ja linnaväljaku ehitusse kokku 25 miljonit eurot.

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932