Autor: Viivika Rõuk • 1. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise loodab kaasata 300 miljonit dollarit

Rahaülekannetega tegelev TransferWise kavandab uut rahakaasamisringi, mis kasvataks ettevõtte väärtuse 4 miljardile USA dollarile.
TransferWise´i asutajad Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann.
Foto: HERMIONE

TransferWise'i praeguste investorite hulka kuuluvad näiteks Richard Branson ja PayPali asutajad Peter Thiel ja Max Levchin.

Ettevõte soovib korraldada uue rahakaasamisringi, rääkisid Reutersile asjaga kursis olevad isikud. Ettevõte loodab kaasata kuni 300 miljonit USA dollarit, mis kasvataks ettevõtte väärtuse 4 miljardi dollari juurde, rääkis Reutersi allikas. Rahakaasamisringi korraldab väidetavalt investeerimispank Goldman Sachs Group.

Eestlaste Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni 2011. aastal asutatud TransferWise'il on üle 4 miljoni kliendi ja iga kuu liigub platvormi kaudu üle 4 miljardi USA dollari väärtuses ülekandeid, seisab ettevõtte kodulehel. Jaanuaris teatas ettevõte, et avab kontori Belgias, et kaitsta end Brexiti võimaliku negatiivse mõju vastu.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755